Код на продукта: 041
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Ако мислиш че съм сладък само виж леля"

Количество:


4.4 29

Поредното закачливо и забавно бебешко боди с щампа е на вашето внимание. То е своеобразен израз на любовта и уважението към лелята на малкото ви момченце. Чрез нашето предложение вие можете да и направите прекрасен комплимент към нея, който ще я зарадва искрено.

Бъдете нестандартни и в същото време практични. С бодито за бебе вие оказвате нужното внимание към фигурата на лелята в живота на детето ви и в същото време добавяте една прекрасна дрешка към гардероба на мъника.

За каква възраст е подходящо бебешкото боди?

Предлагаме ви голям избор от размери. Ако момченцето ви е на възраст от 0 до 3 годинки, то съвсем спокойно можете да му вземете бодито. В таблицата с размери ще се ориентирате точно кой ви е необходим. Разграничени са по възраст и височина на детето.

Можете да съобразите и изискванията за облекло спрямо сезона, през който детето ще носи бебешкото боди. За пролет и лято е нашето предложение с къс ръкав, а за есен и зима с дълъг. Цената е една и съща за двата варианта.

Всички наши дрешки за бебета са изработени от материя със 100% памук. Така сме сигурни, че момченцето ви ще изпитва абсолютен комфорт докато носи това бебешко боди с щампа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук