Код на продукта: 218
Наличност: В наличност
15.90лв.

Варианти за Боди с надпис "Ако мама каже НЕ, питам баба" с декорация за момиче

Количество:


4.4 25

Бебешко боди с надпис "Тате, добре дошъл у дома! Обичам те!" е милото и трогващо послание на това моделче бебешко боди с щампа. Всеки баща би се изненадал безкрайно много, когато се прибере от командировка, от чужбина или дори от дълъг работен ден и види дъщеричката си обелена с него.

Предлагаме ви да създадете красив миг, изпълнен с щастие и усмивки с помощта на бодито за бебе. Ние се стремим да създаваме креативни и интересни модели, с отлично качество и перфектна изработка.

Материя и размери на бебешкото боди с надпис

Избрали сме материя от 100% памук, за нашите невероятни артикули. В съчетание с кройката и закопчаването, дрешката предоставя изключителен комфорт на децата. Тя е много лесна за обличане и събличане, буквално като детска игра.

Можете да поръчате моделчето с къс или с дълъг ръкав. Съобразете сезона и нуждите на момиченцето си, а изборът ви няма да промени обявената цена на артикула. Предлагаме ви и два възможност за цвят на щампата – нежно розово и лилаво. Те са идеалният избор за малки принцеси.

Мастилото на щампата е от много висок клас и с голяма издръжливост. Ярките и наситени цветове са дълготрайни, те няма да променят перфектния си вид дори и при многобройни изпирания в пералня.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук