Код на продукта: 260
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с име за момиче

Количество:


4.4 43

Представяме ви един много нежен модел бебешко боди, който е идеален подарък за малко момиченце. Красивият дизайн с цветчета и пеперуда идеално подхожда на малки принцеси и гарантирано ще привлече внимание към себе си.

Бодито за бебе с надпис се предлага в два варианта на ръкавите. Къс за топлите и слънчеви дни и дълъг подходящ за студените. Цената остава непроменен, независимо от избора ви. Моделчето е изработено от 100% памук и се закопчава на вратлето. Така обличането и събличането му е още по-лесно и удобно.

Подходящи избор ли е за подарък?

Ако ви предстои да посетите за първи път семейството на малкото момиченце, то бебешко боди с надпис е наистина прекрасен избор за подарък, защото дрешки са винаги необходими, особено в първите годинки на детенцето. Специално тази е много оригинална и различна.

С този модел ви предоставяме възможността да персонализирате подаръка си. Посочете ни името на момиченцето и ние ще го отпечатаме върху бебешкото боди с красив шрифт. Мастилото на щампата е напълно безопасно и не дразни деликатната кожа на детето.

Бодито за бебе се предлага в няколко размера и освен за новородени е подходящи и за момиченца до 3 години. Така имате възможността да направите интересен подарък за рожден ден или имен ден и на по-порасналите, но все още малки принцеси.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук