Код на продукта: 170
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Розово сърце със Снимка"

Количество:


4.4 48

Запечатайте моментите си на щастие с нашето красиво предложени на бебешко боди със снимка. Прикачете вашият любим семеен момент и ние ще го материализираме върху дрешката на малката ви дъщеря.

Даваме пълна свобода на въображението ви. Персонализирайте бодито за бебе, така както на вас ще ви хареса. Направете един оригинален подарък, без аналог и строго индивидуален. Дизайнът на артикула е стилен и много красив.

Памучната материя на бебешкото боди няма да предизвика алергия дори и по най-чувствителната детска кожа. Закопчава се отстрани на вратлето, за да даде максимално голям комфорт при събличане и обличане.

Имате нужда от боди с дълго ръкавче. Ние ви го предлагаме и в този вариант и това не повлиява цената по абсолютно никакъв начин. Съобразете сезона и ни посочете вашите предпочитания.

Мастилото на щампата се отличава с издръжливост на печата. То ще запази яркият си цвят, ако спазвате указанията за употреба на етикета. Можете съвсем спокойно да поръчате изработка на това бебешко боди, ако момиченцето е между 0 и 3 годинки. Точните размери можете да видите в таблицата поместена по-долу.

И за финал оставяме нашия комплимент към клиентите ни. За да може бебешкото боди да придобие напълно завършен подаръчен вид, ние го опаковаме с панделка и добавяме свитък с послание. Така, ако сте избрали да поднесете този артикул на семейството, няма да имате друг ангажимент освен да им го подарите.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук