Код на продукта: 044Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Разбира се ,че съм сладък само вижте ТАТИ!"

Количество:


4.5 31

Наближава ли празник, за който искате да изненадате мъжа си? Замислете се за нашето бебешко боди за момче с весел надпис, който задължително ще го развълнува приятно. То може да е прекрасно допълнение към изненадата ви.

От друга страна с този жест всъщност ще поднесете подарък и към малкото си момченце. Бодито за бебе винаги е необходимо допълнение към гардероба на най-малките членове от семейството.

Какви са размерите на бебешкото боди с надпис?

Предлагаме ви възможност да си изберете рзамер подходящ за деца от 0 до 3 годинки. Към нашите артикули прилагаме таблица, където да се ориентирате по възраст или височина на момченцето.

Убедени сме, че ще останете впечатлени от качеството на бодито с щампа. То е изработено то 100% памук, а мастилото за надписа е напълно безвредно. Гарантираме ви, че то няма да предизвика раздразнение по нежната кожа на дори най-чувствителните деца.

Цветовете на бебешкото боди за момче ще се съхранят ярки и непокътнати след многократно изпиране, при спазване на указанията на етикета. Предлагаме ви два варианта на модела с нежни цветове – синьо и зелено, както и два варианта на дължина на ръкавите – къси и дълги.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук