Код на продукта: 166Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Най-добрия татко"

Количество:


4.5 36

Дъщерите са най-голямата слабост на всички мъже. Искате ли да разтопите от нежност сърцето на мъжа си? Имате идеалната възможност с това бебешко боди за момиченце. Само при вида на детето си облечено с него, таткото ще изпита прилив на огромна любов.

Можете да поднесете прекрасната изненада на мъжа си във всеки един момент. Не ви е нужен повод да му покажете своята обич чрез този жест на внимание. Освен жест към него, вие ще обзаведете детето с ново и много качествено боди.

Размери и материя

Предлагаме различни размери на дрешката. Подходяща е за момичета от 0 до 3 годинки. Прилагаме таблица, където да се ориентирате най-точно според възрастта и височината на детето.

Материята на бебешкото боди е 100% памук и е много удачен избор за дреха на най-малките. Тя няма да предизвика раздразнение по нежната им кожа. Можете да ни посочите и каква да е дължината на ръкавите. Цената е една и съща независимо дали ще си изберете късо, или дълго ръкавче.

Закопчаването на бодито за бебе е от страни на вратлето, защото сме напълно наясно, че това е най-удобния вариант за обличане и събличане. Мастилото на надписа е абсолютно безопасно и безвредно.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук