Код на продукта: 104Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Моят 1-ви рожден ден" Розово

Количество:


4.5 42

Радваме се да ви представим още едно предложение от нашите страхотни бебешки бодита за рожден ден. Дизайнът му е много забавен и весел. Напълно отговаря на настроението, което ще се създаде на празника.

Това боди за бебе подхожда на момиченца. Ярките цветове ще се съхранят за дълго време непокътнати и след многократно изпиране в пералня. Мастилото на щампата е много издръжливо и напълно безвредно.

От каква материя е изработено?

Ние залагаме само на чист памук, защото знаме, че тази материя е най-подходяща за деликатната бебешка кожа. Точно тя им осигурява удобство и незаменим комфорт. Закопчаването е от страни на вратлето, за лесно обличане и събличане.

Според сезона, в който се пада празника можете да посочите каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги. Вашият избор по никакъв начин няма да повлияе на цената на бебешкото боди с надпис.

Ако се доверите на нашите продукти, ние ще ви ги доставим в напълно готов вид на подарък. Опаковаме ги с красива панделка и добавяме малко свитъче с послание. Така можете съвсем спокойно да поднесете бебешкото боди на детенцето и родителите му и да се насладите на прекрасната им реакция.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук