Код на продукта: 077 Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Моето сърце принадлежи на МАМА"

Количество:


4.4 40

Едно от нашите бодита с надпис, което комбинира прекрасна изненада към мама и практична дрешка на дъщеричката й. Посланието, което можете да отправите с тази щампа изразява цялостно и категорично колко много обичате и цените майката на детето ви.

За какви поводи е подходяща изненадата?

Напълно нормално е да купувате често бебешки бодита. Те са основна част от гардероба на най-малките и за това не е нужен специален повод. Ако изберете да поднесете изненадата в напълно нормален ден от ежедневието, вашата любима ще се зарадва неимоверно много на миля жест.

Ако все пак предпочитате подаръкът ви да е за специален повод, то имате огромен избор от празници – рожден ден, имен ден, Свети Валентин, 8 Март, Юбилей и други. Сами решавате кога ще е най-подходящото време.

Необходимо е да ни посочите с какви цветове да е надписа върху бодито за бебе. Моделчето е предназначено за момиченца и поради тази причина ви предоставяме няколко възможности – розово, червено и циклама.

Съобразете и сезона с вашата покупка и си изберете каква да е дължината на ръкавчето. Материята на дрешката е 100% памук и ви гарантираме, че ще осигури много голям комфорт на детето.

Облича се и се съблича много лесно, заради закопчаването от страни на вратлето. Ярките цветове на щампата ще се запазят и след многократно изпиране непокътнати. Бодито за бебе е един прекрасен избор и сме убедени, че ще останете очаровани от високото качество на продукта ни.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук