Код на продукта: 326
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Мартеничка"

Количество:


4.5 43

Всяка година през месец март, еуфория обхваща българите и бележи началото на един от най-дълбоко вкоренените български обичаи - носенето на мартеница. Всичко се завладява от манията по белия и червения цвят, като тук далеч не говорим единствено за мартеници. В тази двуцветна палитра попадат и шапки, якета, пуловери, и други. А защо да не купим нещо специално по този повод и за бебчо? Нещо, което ще му носи късмет, ще радва околните и ще го научи от малко да оценява една от най-известните по света български традиции.

Боди-мартеничка

Бодито-мартеничка е специално създадено за този повод. То е бяло на цвят, а щампата с мартеничка доминира цялостния дизайн. Дрехата има и надпис, който гласи "мартеничката на мама". Това прави дрехата и чудесен избор за подарък по този повод за ваша близка или приятелка, която има малко бебе. Дрехата е изключително модерна, но по един традиционен начин съчетава класически дизайн за бебешко боди и една стара традиция с нещо толкова съвременно и от ново поколение, каквото са този тип бебешки бодита.

Лесно за поддръжка

Това боди е изключително лесно за поддържане, защото можете да го перете и сушите ежедневно, без това да навреди на щампата или на качеството на плата, от който е изработено. Щампата ще остане все така ярка на цвят, а материята ще запази своята мекота и усещане за удобство и комфорт. След пране дрехата съхне бързо и е готова отново за носене. Важно е да се отбележи, че обикновено в търговската мрежа продукти с подобно качество се предлагат сравнително рядко, а дори и когато попаднете на такива, те обикновено се предлагат на висока и труднодостъпна цена.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук