Код на продукта: 457
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Иван чест и достойнство"

Количество:


4.4 13

Бебешкото боди за имен ден на Иван е едно оригинално решение, което ще ви помогне да изберете по-бързо и лесно с какво да облечете бебето си за празника. А може би просто искате да изненадате своя близка, чието момченце има празник? Ние от Смешки на Дрешки знаем колко е важно да съчетаете високото качество и ниската цена и сме го постигнали с това бебешко боди. Топ качеството е гарантирано, а детето със сигурност ще се чувства много комфортно в новата си дрешка.

Какво представлява дрешката?

Това боди е чудесен избор за всяко едно дете, защото предлага много високо ниво на удобство и комфорт. Материята, която е използвана за изработката е 100% чист памук, което гарантира максимално удобство. Класическата кройка предполага и това, че детето ще се чувства много освободен и ще може да се движи както си пожелае.

Щампата

Щампата на дрешката е в черен цвят. Тя е изработена с много високо качество и предлага максимална устойчивост. Дори и след многократно пускане в пералнята, това бебешко боди ще остане все толкова добре изглеждащо, тъй като щампата няма да загуби и частица от цвета си. Щампата наподобява герб и в нея е изписано "Иван - име на честта". Това е декорирано от много голям брой елементи и орнаменти, целящи да придадат сложност и нестандартност.

Размери

Това прекрасно бебешко боди се предлага в 8 различни размера. Те са подходящи за деца на възраст между 0 и 30 месеца. Ако търсите бодито за подарък и не знаете точният ръст на детето, тогава бихте могли да погледнете в таблицата под продукта, където ще откриете приблизителният възрастов диапазон, за който е подходящ всеки отделен размер боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук