Код на продукта: 202Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "една годинка с фламинго"

Количество:


4.5 35

Отбележете подобаващо рожденият ден на малкото си момиченце. Предлагаме ви да и вземете това прекрасно моделче бебешко боди с красив дизайн и нежни цветове. Всички гости ще се останат очаровани от вашия избор.

Посочете ни името на дъщеричката ви и ние ще го отпечатаме върху дрешката. Така ще ви създадем един красив спомен за прекрасният първи рожден ден на детето ви. Изберете каква да е дължината на ръкавите на бодито за бебе. Предлагаме два варианта – късо и дълго.

Подходящо ли е за подарък?

Отговорът е твърдо да. Ако ви предстой да отбележите една година от появата на детенцето на бял свят, то това бебешко боди е идеалното решение за вас. Така ще съчетаете оригинална идея с практичен и нужен подарък.

Материята на бебешкото боди е 100% памук. Тя деликатно гали нежната детска кожа и осигурява максимален комфорт. Закопчава се с копченце на вратлето, защото знаем, че това е най-удобния вариант за обличане и събличане.

Мастилото на щампата е напълно безопасно и безвредно за момиченцето. Запазва яркият си цвят дълго време и след многократно изпиране.

Ако поръчате това моделче бебешко боди с щампа, то ще пристигне при вас в красива опаковка с панделка и малко свитъче с мило послание. Абсолютно готов подаръчен вид. Така на вас оставяме само удоволствието да го поднесете на родителите.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук