Код на продукта: 328
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди "Честита Баба Марта"​ с кокиче

Количество:


4.5 41

Месец март винаги е заемал специално място в нашата култура поради това, че се счита за начало на пролетта и е предвестник на летния сезон. Неслучайно има толкова важен ритуал, какъвто е носенето на мартеница, асоцииращ се именно с тази част от годината. Ако искате да облечете своето бебче в духа на пролетта и да го научите от най-ранна възраст да почуства мартенските традиции, тогава бихте могли да започнете с нещо толкова лесно, каквото е специалното мартенско боди.

Честита баба Марта

Бебешкото боди в бяло и зелено с щампа с надпис "Честита баба Марта", което е украсено с кокиче, е едно от най-интересните дрешки по този повод. Бодито има изключително свеж пролетен дизайн и носи усещане за лекота и ново начало. То има класически дизайн и се предлага във варианти с къс или дълъг ръкав. Кройката позволява много голяма свобода на движение и предлага наистина голямо удобство за малкото бебе, а и нека не забравяме, че за детското облекло това трябва да бъде топ приоритет.

Поддръжка

Независимо дали го купувате за собственото си дете или искате да изненадате своя приятелка, която наскоро се е сдобила с бебе, трябва да знаете, че това, което купувате се поддържа лесно. Именно такъв е случаят с това боди с пожелание за месец март. Прането е лесно и безпроблемно и може да се прави с всякакви перилни препарати, а сушенето никога не е ставало толкова бързо. Дрехата е изработена от много качествени материали и с внимание към детайла, така че няма защо да се опасявате, че в резултат на редовно пране материята може да загрубее или да избледнеят цветовете на щампата. Това няма да се случи.

Размери

Това бебешко боди се предлага в 8 различни размера, по един за децата с разлика от възрастта от 3 месеца. Покрива се възрастовата група между 0 и 30 месеца, което означава, че всяко дете на възраст до 2 години и половина може да намери своята бебешка дрешка сред разнообразието от продукти.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук