Код на продукта: 038Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден ТАТИ..." за момче

Количество:


4.6 36

Искате ли да подарите страхотен и много оригинален подарък на вашия съпруг за имения му ден, с които ще направите и малкото ви момче активен участник в поднасянето му? Ние създадохме уникално моделче бебешко боди с надпис "Честит имен ден ТАТИ с мама много те обичаме" точно за вас.

Мила и трогателна изненада за тати

Любящият татко ще получи една наистина трогателна изненада. Няма как да не се зарадва искрено, когато види сина си облечен в тематичното боди за неговия празник. Позволете ни да персонализираме дрешката допълнително като ни посочите и датата на имения ден.

Ние ще я допълним към щампата и ще я съчетаем по перфектен начин с текста, сърцето и красивите елементи и тя ще добие напълно завършен вид. Можете да си изберете какъв да е цвета на щампата. Предлагаме ви два варианта – синьо или зелено. Прекрасни тонове за малко момченце.

Имате възможност и да си изберете дължината на ръкавите. Ако празника се пада през студените дни от годината, то тогава бодито за бебе с надпис трябва да е с дълъг ръкав и обратното, ако е през топлите с къс. Каквото и да посочите при поръчката си, изборът ви няма да промени обявената цена на артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук