Код на продукта: 061Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден тати, с мама безкрайно много те обичаме!" момиче

Количество:


4.4 37

Наближава именният ден на съпруга ви и се чудите какъв подарък да му изберете? Знаете ли, че можете да бъдете едновременно практични и оригинални? Единственото, което е нужно е да съчетайте покупката на бебешко боди за малкото си момиченце с мило послание към мъжа ви.

Никога не са излишни жестовете на внимание и обич в едно семейство. Те само ще заздравят още повече връзката помежду ви. След появата на малкото момиченце, без никакво съмнение цялото внимание е насочено към нея и фокусът от взаимоотношенията между мама и тати се измества трайно на заден план.

Идеята, която ние предлагаме ще вдъхне приятна нотка на романтика и ще зарадва несъмнено много младия татко. С това бебешко боди имате възможност да направите празникът му още по-специален и вълнуващ.

Какъв размер да поръчам?

Можете съвсем лесно да намерите подходящото номерче за бебешкото боди. Предлагаме ви таблица с размери, къде ще се ориентирате според сантиметри или възраст на детенцето.

В зависимост от сезона, в който се пада именния ден на мъжа ви, можете да поръчате бодито с дълъг или с къс ръкав. Освен това има избор и на цвят за самата щампа. Предлагаме ви нюанси напълно подобаващи за малки принцеси – лилаво и розово.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук