Код на продукта: 061
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден тати, с мама безкрайно много те обичаме!"

Количество:


4.5 36

Наближава именният ден на вашия съпруг и искате да го изненадате приятно? Предлагаме ви да облечете момченцето ви в това бебешко боди на празника и със сигурност ще постигнете желания ефект.

Така ще можете да увлечете и малкото си съкровище в милия подарък и едновременно с това ще го обзаведете с ново попълнение към гардеробчето му. Всеки жест на обич и привързаност е много необходим в семействата, а този надпис, по напълно категоричен начин изразява любовта към бащата на детето ви.

Какви размери има?

Бебешкото боди е подходящ избор за момченца от 0 до 3 години. В таблицата по-долу ще се ориентирате много точно кой размер ви е нужен, според възрастта и височината на детенцето.

Артикула е изработен от памук, защото знаем, че тази материя е най-подходяща за нежната бебешка кожа. Мастилото на щампата е напълно безвредно и безопасно.

Яркият цвят на надписа ще се запази непроменен дори и след многократно изпиране, благодарение на високотехнологичният начин за отпечатването му върху бебешкото боди.

Предлагаме ви да си изберете бодито за бебе в два варианта, така че да се съобразите с нуждите му според сезона, а именно – с дълго или с късо ръкавче.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук