Код на продукта: 038
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден ТАТИ..."

Количество:


4.5 42

Имате прекрасна възможност да честитите празника на мъжа си по нестандартен начин. Заменете картичката към подаръка му със страхотното послание на нашето бебешко боди. То съчетава в себе си цялата любов и нежност, която изпитвате към него.

Избирайки това боди за бебе, вие не само ще развълнувате дълбоко сърцето на любимия си човек, а и ще вземете една много практична и необходима дрешка за вашето момиченце. Имате възможността да сте оригинални и различни. Гарантираме ви, че ще направите именния ден още по-специален и вълшебен.

Каква е материята на бебешкото боди с щампа?

Ние знаем, че памукът е най-подходящият избор за бебешки дрешки. Той защитава нежната им кожа от раздразнения и осигурява комфортно усещане. Точно заради това нашите артикули за изработени от 100% памук.

Ако вашето момиченце е между 0 и 3 годинки, то без никакво притеснение можете да поръчате бебешко боди с надпис от нас. В таблицата с размери ще се ориентирате много точно, кой ви е нужен.

Закопчаването е от страни на вратлето, за да можете по-лесно да го обличате и събличате. Мастилото на щампата е напълно безвредно. Цветовете му ще се запазят и след многократно изпиране.

Посочете датата на именния ден, за да я отпечатаме върху бодито за бебе. Така ще персонализирате в още по-голяма степен подаръка към вашия съпруг.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук