Код на продукта: 050Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Аз ❤ кръстник и кръстница" за момче

Количество:


4.5 34

Търсите подарък за кръщене? Искате да е функционален и в същото време оригинален? Ние създадохме тази идеална комбинация за вас. Бебешкото боди за момче с този надпис е изключително подходящо за случая.

За малките бебчета е винаги удачно да подарите боди. Тази дрешка несъмнено е необходима и още една в гардероба няма да е излишна. В съчетание с милия и оригинален надпис, ще направите много правилно решение за покупка.

В същото време посланието, което ще отправите към кръстниците на детето е напълно красноречиво и изразява голямо уважение и любов към тях и ролята им в живота на малкото момченце.

За каква възраст е подходящо бебешкото боди с щампа?

Размерчетата, които ви предлагаме са за деца от 0 до 3 годинки. За да се ориентирате по-добре ви предоставяме таблица, където да съобразите възрастта и височината на момченцето. Погледнете я внимателно и ви гарантираме, че няма да объркате размера на бодито за бебе.

Материята, от която е изработено е 100% памук, защото знаем, че е най-подходящият избор за нежната и деликатна кожа на малките дечица. Мастилото на надписа е напълно безвредно и ще запази яркия си цвят, след многократно изпиране.

Закопчава се лесно с копченце от страни на вратлето, за да осигури максимално голям комфорт и удобство при обличане и събличане. Избирайки нашето бебешко боди за момче, ще останете наистина очаровани от качеството му и ще поднесете един прекрасен подарък на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук