Код на продукта: 053
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 053 "Аз имам страхотна кръстница" за момче

Количество:


4.6 29

Ако вашето момченце вече е християнче, то това бебешко боди е много сладък избор за облекло. Чрез него можете да засвидетелствате вашата признателност и уважение към неговата кръстница.

Ролята й от тук нататък в израстването на детенцето ви, ще е много определяща и е необходимо да й отчетете нужното внимание. Бъдете сигурни, че милият жест ще бъде приятна изненада и ще е високо оценен. Бодито с тази щампа ще предизвика много радост у кръстницата на вашето дете.

Какви цветове на надписа има?

Подбрали сме цветове подобаващи за момченца. Може да си изберете сред – светло, тъмно синьо и зелено. Освен този избор можете да съобразите и с какво ръкавче да е бебешкото боди. Според сезона, за който го купувате може да е с къс или с дълъг ръкав.

То осигурява пълен комфорт на момченцето ви. Материята е 100% памук и няма да предизвика нежелани раздразнения по деликатната му кожата. Закопчава се стандартно и е много удобно за обличане и събличане.

Бебешкото боди с надпис е подходящо както за новородени, така и за момченца до 3 годинки. Много лесно можете да определите необходимия ви размер според възрастта на детето. За ваше улеснение предоставяме таблица, по която да се ориентирате точно.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук