Код на продукта: 053Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Аз имам страхотна кръстница"

Количество:


4.6 40

Този модел бебешко боди за момиче е много удачен избор за подарък за кръщене. С него ще зарадвате неимоверно много кръстницата на детенцето си при вида на малката принцеса, облечена с него.

Този надпис ви дава възможност да изкажете съвсем ясно колко голяма е признателността и уважението ви към нея и ролята, която ще изиграе в израстването на вашата дъщеричка. Уверяваме ви, че ще предизвикате силна емоция, радост и искрена усмивка върху лицето на кръщелницата на детето ви.

Можете да ни посочите какъв да е цвета на щампата. Подбрали сме два нежни нюанса изключително подходящи за малки принцеси – розово и лилаво. Можете да съобразите покупката си според изискванията на сезоните, като си изберете какво да е ръкавчето на бодито за бебе – късо или дълго.

Нашите предложения са подходящи за момиченца на възраст от 0 до 3 годинки. Прилагаме и таблица с размери, където да прецените съвсем точно каква поръчка на бебешко боди направите.

Каква е материята?

Ние отлично знаем какво е на-добре за малките бебчета. Точно заради това нашите модели са изработени изцяло то 100% памук. Те ще осигурят невероятен комфорт на детето, без да предизвика каквито и да е било раздразнения по нежната му кожа.

Бебешкото боди за момиче се закопчава с копченце на вратлето, което автоматично осигурява много по-голямо удобство при обличане и събличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук