Код на продукта: 179
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Ако мислиш, че съм сладка, трябва да видиш МАМА"

Количество:


4.7 23

Скъпи татковци изненадайте своята любима по малко по-нестандартен начин. Нашето бебешко боди за момиче с този забавен надпис е идеално за целта. С него можете да покажете колко голяма е любовта към половинката ви и колко сте щастлив, че жените в живота ви са вече две.

Дори не е нужно да имате специален повод, за който да поднесете този подарък, защото за всеки родител е напълно нормално да купува боди за своето момиченце. Въпросът е какво послание можете да внесете с една на пръв поглед съвсем обикновена бебешка дрешка.

Жестът е прекрасен и изпълнен с много нежност и внимание към майката на детето ви, а тя го заслужава!

Предлагаме ви да си изберете каква да е дължината на ръкавите. Съобразете сезона и нуждите на малкото ви момиченце и уточнете късо или дълго ръкавче. Размерите на бебешкото боди съответстват точно на приложената таблица по-долу. Там можете да се ориентирате според месеците и височината на детето ви.

Материята на бебешкото боди е 100% памук и осигурява пълно удобство. Закопчава се от страни на вратлето, което го прави много лесно за обличане и събличане. Мастилото на надписа е напълно безвредно и безопасно.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук