Код на продукта: М028
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Бебешка възглавничка визитка за момче

Количество:


4.7 41

Необходим ви е подарък за новородено бебе? Предлагаме ви да закупите страхотното ни предложение – бебешка възглавница с щампа, с което да изненадате много приятно родителите на детето.

Имате възможност да персонализирате артикула по уникален начин. Предлагаме ви да щамповаме подробни данни за новороденото, така че възглавничката да се превърне във визитка. За да създадем красивия дизайн на щампата ще е нужно да попълните празното поле за въвеждани на информация със следното:

  • Име на детето;
  • Дата и час на раждане;
  • Височина и килограми.

Можете да изберете и какъв да е цвета на мастилото. Моделът е създаден за момченце и за това ви предлагаме вариант в синьо или зелено. В допълнение предлагаме и опцията, с която да добавите и красиви къдрички към калъфката. Така възглавничката ще има още по-разкошен вид.

Може ли да се използва по предназначение?

Родителите на момченцето могат съвсем спокойно да поставят бебчето си да спи върху бебешката възглавничка с надпис. Текстилът на калъфката е чист памук. Тя се сваля и се пере в пералня. Мастилото на щампата е напълно безвредно и няма да предизвика раздразнение по нежната му кожа. Възглавничката за бебе с щампа може да се използва и като красива декорация на детската стая.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук