Код на продукта: М009
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница вече съм християнче

Количество:


4.4 37

Още едно сладко предложение за подарък за Кръщене на малко момиченце. Предлагаме ви да поръчате възглавничка за бебе със специално подбран за празника надпис. Тя може да се използва по предназначение или за декорация. Бъдете оригинални и нестандартни. Ще направите много добро впечатление с добрия си вкус.

Красивият й вид е страхотен акцент в детската стая и ще напомня на родителите за прекрасния празник на дъщеря им. Цената е за комплект, който съдържа калъфка и възглавница. Щампата се отпечатва върху калъфката, а тя може да се пере в пералня без притеснение, че цветовете ще избледнеят. За целта трябва да се спазват точно указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула.

Предлагаме ви опция, която позволява добавяне на розови къдрички. С тях възглавничката придобива още по-разкошен и кукленски вид. Размерите й са 38х26 см и са абсолютно достатъчни детето да спи удобно върху нея.

Дизайнът на щампата представлява сладко заспало бебче с биберон и текст "Вече съм християнче" в розово. Разположен е централно върху калъфката. Използваното мастило е от много висок клас и е напълно безвредно за детето. Само така родителите могат да оставят момиченцето си да спи върху бебешката възглавничка с надпис.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук