Код на продукта: М010
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница с надпис "Вече съм християнче"

Количество:


4.4 27

Предлагаме ви за закупите красива бебешка възглавница с надпис "Вече съм християнче", с която да направите един много подходящ подарък за празника на детето. Имате страхотната възможност да поднесете различна и много оригинална изненада, която да остане скъп и сантиментален спомен за цялото семейство.

Може ли да се използва по предназначение?

Родителите на детето могат да са напълно спокойни, че мастилото на щампата е безвредно и няма да причини дискомфорт на детенцето им. Принта е върху калъфката, а тя се сваля лесно и се пере. Наситените цветове на мастилото няма да избледнеят с времето и изпиранията, ако се спазват указанията за употреба на артикула.

Дизайнът на възглавничката за бебе с щампа представлява съчетание на малко, заспало бебче и текст "Вече съм християнче", разположени в средата на калъфката. Избрали сме син цвят, за да направим моделчето подходящо за подарък на момче.

Вид на възглавничката

Вие можете да изберете какъв да е вида на калъфката – класически или със сини къдрици. Избирайки втория вариант ще направите подаръка си още по-разкошен и сладък. Така бебешката възглавничка може да се превърне в страхотен акцент на детската стая.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук