Код на продукта: М011
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница с името на детето и дата

Количество:


4.5 51

Искате ли да подарите този разкошен модел бебешка възглавничка на новородено момченце? Предлагаме ви да създадем един наистина персонален модел, който да зарадва родителите на детето и да им остане много скъп спомен.

Бебешката възглавничка е подходящ подарък не само за първото посещение на бебчето, а и за рождения му ден или за имения. Вие сами ще изберете кога е най-подходящо да поднесете изненадата, а ние ще я изработим по перфектен начин и с много високо качество.

Дизайнът на принта представлява страхотно съчетание от името на детето, неговата рождена дата и красива картинка на биберон завързан за балони под формата на сърца. Цвета на щампата можа да бъде в синьо, жълто или зелено според предпочитанията ви. Предлагаме ви и допълнителната опция да добавим красиви розови къдрички към калъфката на възглавничката, с които тя ще придобие още по-красив вид.

Може ли да се използва по предназначение?

Размерите на възглавничката са 38х26 см. Мастилото на щампата е напълно безвредно. Родителите могат спокойно да оставят момченцето си да спи върху бебешката възглавничка с принт. Разбира се, ако решат могат да я използват и като красива декорация в детската стая.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук