Код на продукта: М012
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница с името на детето

Количество:


4.7 27

Трябва ви подарък за новородено бебче? А може би за рожден ден или за кръщене на малко момиченце? Без значение какъв е повода, ние ви предлагаме един много подходящ подарък – бебешка възглавница с щампа.

Защо да изберете възглавница за бебе за подарък?

Това не е обикновена възглавничка. Ние ще отпечатаме върху калъфката името на детето и сладка картинка на биберон вързан с балони сърца. Освен това можете да посочите и конкретна дата, която да добавим към красивия дизайн на щампата. Тя може да е рождена дата, дата на имен ден или на кръщене.

Обявената цена е за комплект от калъфка и възглавница с размери 38х26 см. Надписът е върху калъфката, а тя се сваля много лесно, за да се изпира. Материята й е 100% памук, а мастилото на щампата е безвредно и напълно безопасно за детето.

Родителите могат съвсем спокойно до оставят малкото си момиченце да спи върху бебешката възглавница с надпис. В същото време могат да използват подаръка ви като красива декорация на дома им.

Предлагаме няколко вариации за цвят на щампата. Можете да изберете сред розово, лилаво, жълто. Имате възможност да добавите и красиви къдрички към калъфката, с които да и придадете още по-кукленски вид.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук