Код на продукта: 573
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за БАЩА и СИН - Приятели за цял живот сет

Количество:


4.0 6

Комплектите за баща и син са идеални както за подарък, така и за вас самите, особено ако обичате да пазарувате практично.

Ние от “Смешки на Дрешки” успяваме да комбинираме супер качество и ниска цена, а това, в което можете да сте напълно сигурни е, че ще закупите един оригинален и уникален продукт, с който няма да останете незабелязани

Какво представлява комплекта

Комплектът за баща и син се състои от мъжка тениска за таткото и бебешко боди за малкото му момченце. Макар и предназначени за крайно различни възрастови групи, двете дрехи са напълно идентични от гледна точка на дизайн и стил.

Тениската за таткото се предлага в 5 различни размера, с които да се покрие широк спектър от различни типове телосложение. Бебешкото боди от своя страна е изключително удобно и комфортно. Изработено от чист памук, то се понася изключително добре дори и от бебета с най-чувствителна кожа.

Най-интересното е, че мъжката тениска може да се комплектова не само с бебешко боди, но също така и с тениска за малко дете на възраст от 2 до 12 години.

Какво представлява щампата

Устойчива на пране, на силни перилни препарати и на поставяне в перална машина, щампата е основен акцент на този оригинален комплект. Тя е изработена идентично за тениската на таткото и за дрешката на неговия малък син.

Избран е черен цвят за нейната изработка, тъй като той най-добре се откроява на бялата памучна материя. На тениската пише “Баща и син - приятели за цял живот”, а щампата гарантира, че дрехата ще изглежда като нова дори и след продължително носене.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук