Код на продукта: 003Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Аз съм ШЕФЪТ вкъщи*** Боди за момче

Количество:


4.5 47

Искате ли да поднесете бебешка дрешка с много закачлив надпис? Ние я създадохме за вас – бебешко боди за момче с щампа "Аз съм ШЕФЪТ вкъщи" е попадение в целта. Предлагаме ви да направите оригинален подарък на детенцето си, с който да разнообразите в огромна степен неговите дрешки.

Изненада за малките "шефове" у дома

Това моделче е подходящ подарък с повод или без и за детенце на ваши роднини или приятели. Вие избирате кога е най-подходящо да поднесете изненадата, а от нас очаквайте перфектно изработено и красиво опаковано бебешко боди към което ще прибавим и свитъче с мило послание.

Предлагаме ви да изработим артикула в два варианта на цвета на щампата. Изберете сред комбинация от синьо и червено или тъмно и светло зелено. Размерете на бебешкото боди са подходящи за момченца от 0 до 2,5 години. Можете да се ориентирате за необходимият ви в таблицата, поместена под моделчето.

За изработката на бодито за бебе залагаме на качествена памучна материя, която не предизвиква каквито и да е било зачервявания и дразнение по нежната детска кожа. Щампата се отпечатва с мастило от висок клас, което е абсолютно безвредно и безопасно. Моделчето се закопчава от страни на вратлето, което го прави съвсем бързо и лесно за преобличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук