Код на продукта: 003
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Аз съм ШЕФЪТ вкъщи*** боди с надпис

Количество:


4.6 33

Искате да подарите нещо практично и в същото време забавно за някое малко бебче? Това бебешко боди е идеално за тази цел. Прекрасно разнообразяване на гардероба на най-новия член на семейството.

Боди за бебе винаги е желан подарък. Тази дрешка е повече от необходимост във всяка къща с новородени и малки дечица. Подходяща е за всеки сезон, а ние ще ви го предложим в два варианта – с къс и дълъг ръкав.

Посланието, щамповано върху дрешката е закачливо и напълно категорично, заявява промяната на правилата у дома. То със сигурност ще предизвика доста забавни реакции и ще искрени усмивки.

Как да определим размерът на бебешкото боди?

Може да ви се струва трудно да определите кой размер е бебчето, особено ако бодито е предназначено за подарък и нямате опит с детските дрешки. За да ви улесним сме приложили таблица, в която да се ориентирате според възрастта на детенцето.

Бебешкото боди е подходящо за новородени или за дечица до 3 годинки. Изработено е от материята напълно съобразена с деликатната кожа на малчуганите – 100% памук. Цветовете на надписа се запазват ярки и след многократно изпиране.

Поръчвайки боди за бебе от нас, ние ще дадем и финални щрихи на подаръка ви. Той ще е красиво опакован и придружен от малко свитъче с интересно послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук