Код на продукта: 027
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Аз съм онова, което се случи миналото лято"

Количество:


4.5 33

Кой е казал, че бебешките бодита трябва да са еднотипни, едноцветни и скучни. Защо да не вкарате малко нюанс сред дрешките на вашето малко съкровище. Всички ваши приятели ще останат очаровани при вида му.

Това боди за бебе със закачлив надпис е интересно и различно. Забавната препратка всъщност отразява реалността, но под друг - закачлив ъгъл. Подходящо е както за момченца, така и за момиченца, заради неутралните цветове, които сме избрали при изработката му.

Материята му е 100% памук. Удобно и комфортно, то не предизвиква никакви раздразнения върху нежната кожа на малчуганите. Закопчава се напълно стандартно и е лесно за обличане и събличане.

Подходящо ли е за подарък?

Защо да не изненадате младите родители с лека шега, която в същото време е абсолютно практична и необходима? Така за миг ще ги разсеете от стреса на новите изживявания и промени, нахлули в живота им.

Размерите на бебешкото боди, можете да разгледате в таблицата по-долу и да определите според възраст или сантиметри. Подходящ подарък е за новородени и деца до 3 годишна възраст.

Ние ще се погрижим за финалните щрихи на вашия подарък, за да добие напълно завършен вид. Преди да ви го изпратим, ние опаковаме бебешкото боди в подходяща опаковка и добавяме свитъче с послание, а на вас остава удоволствието да го поднесете.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук