Код на продукта: 133
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за **Аз съм красива, мама е красива, а татко е Голям* Късметлия!

Количество:


4.5 35

Имате едно малко момиченце у дома? Тя без никакво съмнение е прекрасно създаде, наследило красотата на майка си, която личи още от съвсем невръстна детска възраст. Дали не е време да напомните на таткото, че е най-големият късметлия на света с такава огромна радост покрай него?

Имате тази възможност с нашето предложение за бебешко боди за момиче. Надписът е закачлив, предизвиква усмивки и определено е повод за гордост. Не е нужен повод, за да си припомняте по интересен начин колко е прекрасен семейният живот и колко щастие внася едно малко бебче в него.

За каква възраст е подходящо бодито за бебе?

Прилагаме ви таблица, където можете да видите точно кой е размерът на вашата дъщеричка, или на момиченцето, на което ще направите прекрасния подарък. Ако детенцето е във възрастовата граница от 0 до 3 годинки, то напълно спокойно можете да поръчате бебешко боди от нас.

Изработено е от мека и деликатна материя, която да осигури максимален комфорт на детето. Облича се и се съблича лесно и бързо. Цвета на надписа ще се запази дори и след многократно изпиране и ще му се радвате за дълъг период от време.

Ние се съобразяваме със сезоните и за това ви предлагаме да си изберете вида на бебешкото боди – с къс или дълъг ръкав. И накрая с радост ви съобщаваме, че сме се погрижили за завършения вид на подаръка ви. Опакова ме го старателно и прилагаме свитък с мило послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук