Код на продукта: 001
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Аз обичам мама*** Боди с надпис

Количество:


4.5 19

Този прекрасен модел бебешко боди може да стопли всяко майчино сърце. Чрез него ще поднесете една огромна изненада на вашата съпруга. Има безброй поводи за тази цел – рожден ден, имен ден, 8-ми Март.

А дали ви е нужен повод да зарадвате жена си? Защо просто не засвидетелствате любовта си към нея в един напълно обикновен ден от ежедневието. Тогава ви гарантираме, че подаръкът ви ще е в пъти по-ценен.

Освен милия жест към своята съпруга, вие ще направите и подарък на детето си. Бодито за бебе е винаги желано и нужно допълнение към гардероба, особено на най-малките.

Това моделче е унисекс и с еднакъв успех ще облечете както дъщеричката, така и синът си. Дизайнът му пасва идеално, защото цветовете на щампата са напълно неутрални. Изработено е от 100% памук – абсолютна гаранция за комфорт при носене.

Закопчаването му е отстрани на вратлето, което е най-предпочитаният вариант за обличане и събличане от майките. Печата на надписа е изключително издръжлив и запазва цвета си и след многократно изпиране.

Ние имаме огромното желание да ви бъдем максимално полезни и за целта опаковаме бебешкото боди с красива панделка. Така то придобива напълно завършен вид и е готово да го поднесете. В допълнение към него добавяме и свитъче с мило послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук