Код на продукта: 009
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 009 със забавен надпис"Аз+мама,разорен тати" за момченце

Количество:


4.4 7

Ако сте любители хубавото на настроението и желаете да направите нещо оригинално, с което да привлечете вниманието на околните, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме забавно бебешко боди, което гарантирано няма да остане незабелязано.

Щампата

Това бебешко боди за момченце има прекрасна щампа, която сякаш е събрала всичкото добро настроение на света. Тя гласи “Аз плюс мама е равно на разорен тати” и освен от текст е придружена от забавни рисунки в нежни цветове. На картинката е изобразено малко синьо самолетче, малко момченце в синя дрешка и няколко малки сини сърчица.

Кройката

Тази бебешка дрешка има класическа кройка, което гарантира удобство. Този тип кройки се правят така, че децата да могат да имат максимална свобода на движение. Освен това, детето ще може лесно да се почиства и да му бъдат подменяни пелените, защото дрехата има две малки копченца в долния край, които позволяват подмяната само с няколко движения.

Материята

Материята на това симпатично бебешко боди е 100% чист памук. Тя позволява да постигне идеалния баланс между топлина и поддържане на комфортна температура, но без да се спарва кожата и да се чувства детето твърде дебело облечено. Памукът освен това е идеално решение и за деца с по-чувствителна кожа.

Размери

Тази бебешка дреха за момченце се предлага в 8 размера. Най-малкият от тях е добро решение за новородени деца, докато най-големият размер е идеален за деца на 2 години и половина. Разбира се, някои разлики са винаги възможни и произлизат от това, че не всички деца растат еднакво бързо и не всички са с един ръст на една и съща възраст.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук