Код на продукта: 009Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен надпис"Аз+мама,разорен тати" за момиченце

Количество:


4.4 14

Ако имате чувство за хумор и обичате да разведрявате обстановката около вас, в магазина на Смешки на Дрешки ще откриете всичко, което може да ви мине през ума. Предлагаме ви уникално бебешко боди с весел надпис, гласящ “Аз плюс мама е равно на разорен тати”.

Щампата е подходяща както за собственото ви дете, така и когато ви предстои да гостувате на сестра си, на някое приятелско семейство или пък просто за да изненадате някой колега.

Какво представлява дрешката?

Дрешката има класическа кройка, което е символ на удобство и комфорт. Този тип кройка е максимално съобразена с това, че бебето иска да се движи свободно и да маха с ръчички и краченца колкото му душа желае.

Освен това, за да се постигне още повече комфорт, задължително се използва възможно най-деликатната материя за бебешката кожа или иначе казано памук. Този материал позволява детето да поддържа здравословна температура на кожата, позволява да се пере с всякакви препарати и на различни програми в пералнята, да се суши и така нататък.

Размери

Дрехата се предлага на ваше разположение в 8 различни размера, като на всеки няколко месеца съответства отделен размер. Най-малкият е за току що родени бебенца, а най-големият е за деца на възраст между 2 години и половина и 3 годишна възраст.

За да става поръчката по размер по-лесно, ние от смешки на дрешки сме поставили под продукта подробна и детайлна таблица. На нея е описано на кава височина в ръст съответства конкретния размер. По този начин вероятността за погрешна поръчка намалява почти до нула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук