Код на продукта: 020
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Ако мислиш, че съм сладка, трябва да видиш мама

Количество:


4.5 33

Представяме ви едно чудесно бебешко боди, което всъщност е подарък не само към малкото бебче, а и към неговата майка. Забавният надпис е своеобразен комплимент към прекрасната жена, даваща цялата си любов и грижа към нейното малко момиченце.

Скъпи татковци, защо да не се възползвате от тази възможност и да съчетаете практичния подарък с мил жест към вашата съпруга? Има много поводи, за които можете да поднесете приятната изненада – 8 Март, 14 февруари, дори може да е част от по-голям подарък за рождения й ден.

Всъщност дори не ви е нужен повод, за да вземете боди за момиченцето си, а с тази щампа ще е просто върхът.

Какъв размер да поръчате?

Напълно разбираме колко е трудно на бащите и роднините да преценят правилно размера на бебешките дрешки, а още повече по интернет. За да не се объркате, погледнете таблицата. Там според възрастта на момиченцето ще се ориентирате най-лесно.

Бебешкото боди е идеален подарък за новородени и деца до 3 годинки. Изработено е от 100% памук. Така няма да се получат каквито и да е било раздразнения по нежната детска кожа. Закопчава се напълно стандартно. Цветовете на щампата са издръжливи и се запазват докато дрешката бъде израстната.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук