Код на продукта: 145
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Ако мислиш, че съм СЛАДКА, трябва да видиш ЛЕЛЯ"

Количество:


4.3 27

Кого обичат малките момиченца, най-много след мама и тати – леля разбира се. Тя не е просто роднина, а много повече. "Леля" не е просто наименование, а титла. Всеки родител трябва да е наясно с това и да отдаде нужното уважение към нея и ролята в живота на малката принцеса.

Бебешкото боди с игрив надпис "Ако мислиш, че съм сладка, трябва да видиш леля!" е идеално за изпълнение на тази цел. Ще предизвикате безкрайна радост, а защо не и сълзи от щастие по лицето на леля, щом зърне малката си племенница с това боди. А тя го заслужава!

Може ли леля да подари бебешко боди?

Този въпрос може да се приеме по-скоро като реторичен. Бебешките бодита са необходимост и трябва да са много и винаги под ръка. Щом е така защо да не е по-разчупено и интересно? Нашето предложение е изключително удобно за обличане и събличане.

Изработено е от мека и нежна материя, която да защитава бебешката кожа. Дори и след дълготрайна употреба цветовете на надписа ще се запазят непроменени. Имате и възможност да изберете според времето дали бодито за бебе да е с къс, или с дълъг ръкав.

И за финал ще ви зарадваме с факта, че опаковаме поръчката ви, така че да изглежда като напълно завършен и добре изпипан подарък с подходящо и забавно послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук