Код на продукта: 031
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Ако четеш това, значи си достатъчно близо, за да си поиграем"

Количество:


4.5 46

Представяме ви едно много закачливо бебешко боди със забавен надпис подходящо едновременно за момиченца и за момченца. Бъдете сигурни, че вашето дете няма да остане незабелязано, ако добавите тази дрешка към гардероба му.

Всяко бебче има огромна и непрестанна нужда от внимание. Има нужда от допир и безгрижни игри, които трябва да му се осигурят. Закупувайки този модел боди за бебе ще предизвикате истински фурор и деликатно ще напомните на роднини и приятели, че е време да ви отменят малко в игрите, за да си поемете глътка въздух.

Подходящо ли е за всеки сезон?

За да отговорим адекватно на различните нужди според сезона, ние ви предоставяме избор от къс ръкав за пролет-лято и дълъг ръкав за есен-зима. Изработено е от 100% памук, който предпазва от раздразнение детската кожа.

Много удобно се съблича и облича и осигурява пълен комфорт за малчуганите. Можете да закупите бебешкото боди и за подарък, а ние ще ви го доставим в красива опаковка в напълно завършен вид.

Моделът е подходящ за деца от 0 до 3 години, а за по-голямо улеснение ви предоставяме и таблица, където да прецените точно кой размер ви е нужен.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук