Код на продукта: 161
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Ако четеш това, значи си достатъчно близо, за да ме погушкаш

Количество:


4.4 38

Има ли някой, който да отрече, че бебенцата имат нужда от постоянно присъствие, допир, нежност и внимание? Толкова е сладко да погушкаш едно малко и невинно същество, което да те дари само и единствено с любов. Ние създадохме този забавен надпис за бебешко боди, за да напомним на всички хора, че това е най-важното за всяко дете.

Подходящо ли е за подарък бебешко боди със забавен надпис?

Искате да подарите нещо практично и в същото време оригинално на малкото съкровище? Това е правилният избор. Не се съмнявайте, че всички у дома ще го харесат без никакво колебание.

Внесете малко разнообразие сред детските дрешки. Вашият подарък ще бъде запомнен и всеки път, когато бебчето облече бодито, родителите му ще се сещат за вас. От друга страна мъника ще се радва на още по-голямо изобилие от нежност.

Можете да изберете според сезона какъв да е ръкавът – къс или дълъг. В таблицата с размери ще се ориентирате много точно по възрастта, кое размерче да поръчате. Бебешкото боди е подходящо както за новородени, така и за дечица до 3 годинки.

И за финал оставихме изненадата ни към вас. Ще получите бодито за бебе в напълно готов вид – завършен подарък. Опаковаме нашите артикули в красиви опаковки и прибавяме мило послание към тях.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук