facebook pixel
Вход/Регистрация

За момиче

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък / Икони

В тази категория тениски за малки момиченца ще намерите изключително подходящи подаръци за вашата дъщеря или за детето на близки роднини и приятели. Моделчетата ни са подходящи за всеки един празник на детето. Разнообразете по много оригинален и интересен начин дрешките в гардероба им и внесете много весело и щуро настроение.

Персонализация на моделите

Тениските с надпис могат да се персонализират според вашите предпочитания. Предлагаме ви да изпишем името на момиченцето, рождената му дата или друг текст по ваше желание. Свържете се с нас, за да уточним текста, така че да съответства в пълна степен на празника, за който ще подарите дрешката.

Можете да си изберете и какъв да е цвета на щампата. Тук като тук са нашите предложения за момиченца, ние ви предоставяме избор между розово, лилаво, червено, жълто или оранжево. Мастилото е много издръжливо и няма да избледнее след много изпирания, ако се спазват указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Размерите на тениските с надпис за момиче са посочени ясно в таблица под артикула. Ще намерите предложение за деца между 9 месеца и 11 годинки. Материята на дрешките е комбинация от памук и еластан и ще доставят много приятно усещане при допир с кожата.

Накрая за да ви зарадваме, ще доставим тениската с надпис в напълно готов подаръчен вид. Опаковаме я в красива панделка и прибавяме свитъче с мило послание. Така на вас единствено ви остава да поднесете изненадата на малкото момиченце и да се насладите на искренна му радост и усмивка.

12.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
26.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
13.50 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
13.50 лв
Добави в Сравни
Добави към любими