facebook pixel
Вход/Регистрация

За момче

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък / Икони

В тази категория ще намерите онзи интересен подарък за момче, който можете да поднесете за всеки негов празник. Предлагаме ви да закупите тениска с надпис на съвсем ниска цена и с много високо качество на изработка и използвани материали. Изненадайте приятно сина си или детето на близки роднини и приятели за рожден ден, имен ден или друг подходящ празник.

Материя на тениските с щампа за момче

За изработката на моделите ние използваме само текстил с много високо качество. Той е съставен от 95% памук и 5% еластан. В съчетание с кройката, тази дреха ще се превърне в любимото облекло на малчугана.

Мастилото на щампата е безвредно и няма да предизвика раздразнение по нежната кожа на детето. Ярките му цветове ще се съхранят за много дълъг период от време, ако се спазват указанията за употреба, предоставени с тениската с надпис.

Можете да си изберете с какъв цвят на щампата да изработим артикула. Предлагат се тъмно и светло синьо, зелено, жълто и черно. Някой от моделите предоставят възможността да се персонализират в много голяма степен.

Можете да се свържете с нас и да уточним какъв текст да щамповаме, така че подаръкът ви да е в максимална степен да отговаря на празника, за който ще го поднесете. Предлагаме ви и да щамповаме името на момчето, рождената му дата или негова снимка. Имате пълна свобода. Възползвайте се!

Размерите на тениските с щампа за момче отговарят за деца от 9 месеца до 11 години и са представени в таблица под артикула, така че да се ориентирате най-лесно за необходимият ви номер.

Базирано на 0 коментара.
13.50 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
Базирано на 0 коментара.
26.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
12.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
Базирано на 0 коментара.
13.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими