facebook pixel
Вход/Регистрация

Защита на личните данни


ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Неприкосновеността на Вашите лични данни е гарантирана от закона за защита на личните данни.

 

1. Всеки потребител може да пазарува от електронен магазин smeshkinadreshki.com като гост или като регистриран потребител. При регистрация, потребителите доброволно предоставят необходимата за регистрация информация.

2. Съгласно Закона за защита на личните данни, всеки регистрирал се потребител има право да променя данните, попълнени от него при регистрация. 

3. Всеки регистрирал се потребител има право да изиска заличаването на профила си.

4. Потребителят е длъжен да актуализира информацията в случай на промяна. Smeshkinadreshki.com не носи отговорност за неправилно въведена или неактуална информация.

5. Потребителят дава съгласието си данните, въведени по време на регистрация да бъдат използвани с цел контакт и уточняване на детайли около направена поръчка.

6. Smeshkinadreshki.com не предоставя личните данни на регистрираните потребители освен в случаите, в които личните данни са изискани от служби на Република България.

 

7. Smeshkinadreshki.com запазва правото си да ограничи достъпа до електронния магазин на потребителите, неспазващи общите условия и наручаващи условията за ползване.

 

8. Smeshkinadreshki.com запазва правото си да променя настоящата политика на личните данни по всяко време и без предварително предизвестие. При регистрация потребителят доброволно заявява, че е запознат с Общите условия и Политиката за защита на личните данни на електронния магазин.

 


ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН И РЕКЛАМНИ СЪОБЩЕНИЯ

 

9. Smeshkinadreshki.com НЕ ИЗПРАЩА рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин без изричното съгласие на потребителя за това. Пoтребителят може да се абонира за получаването на електронен бюлетин по време на регистрацията на профила си, както и да заяви желанието си да го получава на по-късен етап.

 

10. Smeshkinadreshki.com уважава правото на абониралите се за електронен бюлетин да се отпишат от него по всяко време. Всеки регистрирал се да получава нашия нюзлетър може да се отпишат като кликнат на линка в дъното на рекламното съобщение.