facebook pixel
Вход/Регистрация

Възглавничка визитка с името на детето - за момиче

Наличност: В наличност
Модел: М019
Оцени:
4.35 / 31
Опции
Вид на възглавницата: *
Въведете данни: *
К-во:
19.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими

Предлагаме ви да закупите един прекрасен модел бебешка възглавница с надпис за новородено момиченце. Позволете си да избягате от стандартните и клиширани подаръци и походете по-оригинално. Имате тази възможност с нашето предложение.

Необходими данни за изработка на дизайна

Възглавничката е буквално визитка на момиченцето. Съчетава по невероятен начин различни данни с красиви картинки на слонче и сърца в нежно розов цвят. За да изпълним замисъла ще ви помолим да попълните празното поле за въвеждане на информация с:

  • Име на момиченцето;
  • Място на раждане;
  • Ден от седмицата;
  • Дата, месец и година;
  • Височина и килограми.

Мастилото, което използваме за щампата е безвредно. То се отпечатва върху калъфката,която се сваля и се пере. Яркият цвят няма да избледнее с времето, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Размерите на бебешката възглавничка с надпис са 30х38 см. Може да си използва по предназначение или като допълнителен акцент в детската стая на момиченцето. Родителите сами ще изберат предназначението на артикула.

Можете да добавите и красиви розови къдрици към калъфката на възглавничката. Така ще придобие много по-завършен и сладурски вид. Те оскъпяват цената на модела с незначителна сума.

Коментари (0)
Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: