facebook pixel
Вход/Регистрация

Забавно боди "Моята кръстница е супер кръстница"

Наличност: В наличност
Модел: 200
Оцени:
4.51 / 35
Опции
Размер: *
Ръкав: *
К-во:
11.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими

За никого не е тайна, че кръстницата играе много важна роля в живота на своя кръщелник. Тя трябва да е пример за подражание, да подкрепя и помага на детето, щом е приела тази огромна чест.

Убедени сме, че вашата кръстница се справя отлично с тази задача и за това трябва да и се отблагодарите по някакъв начин. Бебешкото боди с надпис "Моята кръстница е супер кръстница" е идеалната възможност да го направите и то по един интересен и забавен начин.

Облечете момченцето си с дрешката при следващата си среща без значение дали има конкретен празник или не. И в двата случая кръстницата ще е приятно изненадана и жестът ви ще е оценен на подобаващо високо ниво.

Размери на артикул

Предлагаме ви бодито за бебе с надпис в 8 различни размера, които са подходящи за новородени и за момченца до 2,5 годинки. Разделили сме ги според височината и навършените месеци на детето.

Можем да изработим бебешкото боди с надпис в два варианта. За студените дни е с дълго ръкавче, а за топлите с късо. Съобразете климатичните особености и посочете какви са предпочитанията ви при поръчка. Този избор няма да промени обявената цена на артикула.

Коментари (0)
Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: