facebook pixel
Вход/Регистрация

Комплект "Татко на Принц/Син на Крал " с орнаменти

Наличност: В наличност
Модел: 488
Оцени:
4.33 / 6
Опции
Цвят на тениската: *
Размер/Вид на тениска: *
Детско: *
К-во:
26.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими

Ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви представим един изключителен комплект на невероятна цена. Сетът се състои от тениска за татко и бебешко боди за малко момченце. Дрехите изглеждат чудесно, а разумната цена ги прави подходящи не само за подарък на вашия съпруг и детето, но също така и за случаите, в които искате да купите нещо качествено, но изгодно за ваши близки и приятели.

Какво представлява комплектът?

Дрехите в комплекта са напълно идентични като стил и дизайн. Те са бели на цвят и на лицевата страна са заети от голяма черна щампа. На тениската на таткото щампата гласи “Баща на принц”, а на бебешкото боди текстът гласи “Син на крал”. Черната щампа ярко се отличава на фона на бялата дреха.

Удобство и комфорт

И тениската, и бодито предлагат изключително удобство и комфорт. От една страна, това се дължи на памучната материя, а от друга страна - на високото качество на кройката. И за таткото, и за бебето мотивът, който ни води при създаването на тези дрехи е удобството, защото това винаги е от първостепенно значение.

Размери

Тениската се предлага в размери S, M, L, XL и XXL. Това я прави напълно подходяща за всеки тип ръст и структура. Кройката е много добра и прикрива дребните недостатъци на фигурата, изкарвайки на преден план предимствата. От друга страна, ако говорим за бебешкото боди, трябва да кажем, че то се предлага в огромно разнообразие от размери, като на всеки няколко месеца от възрастта на бебето съответства отделен размер. Диапазонът покрива всички деца до възрастта от 2 години и половина.

Етикети: бебешко боди
Коментари (0)
Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: