facebook pixel
Вход/Регистрация

Баба Марта

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък / Икони

Баба Марта е много светъл и традиционен празник, който трябва да се отбележи подобаващо. Всички родители са наясно, че мартеничка трудно може да се закачи на малко бебче. Възможността да го убодете е много голяма и ние заради това решихме да създадем тези уникални и красиви бебешки бодита.

В категорията ще намерите разнообразие от дизайни. Те напълно могат да заместят мартениците в традиционния си вид, защото ние сме щамповали пижо и пенда върху бебешките бодита. Избирайки някой от артикулите ни, вие ще направите двоен подарък на детенцето. От една страна ще добавите красиво дрешка в гардеробчето му, а от друга ще отбележите празника.

Подбраните цветове за щампата са в традиционните бяло и червено и са напълни неангажиращи. Всички бебешки бодита с надпис в тази категория са унисекс.

Възможност за промяна на надписа

Някой от моделчетата ни предлагат тази опция. Чувствайте се напълно свободни да ни посочите какво да отпечатаме на бебешкото боди. Можете и да персонализирате още повече дрешката като уточните името на детето например. Текста остава на вашето въображение.

Бодитата са подходящи за новородени и малко по-пораснали дечица. Подходящият размер можете да видите в таблицата ни, поместена във всеки продукт. Там има ясно разграничаване по възраст и височина на детето.

Материята на всички бебешки бодита е изцяло и само памук. Ние отлично знаем, че тя предпазва в най-голяма степен детската кожа на малчуганите. Няма да се предизвика алергия и раздразнение и ще осигури комфортно усещане при носене.

Закопчаването е много удобно. Избрали сме да е от страни на вратлето, за да е най-лесно за обличане и събличане. Мастилата на щампата се отличават с качество и издръжливост и са напълно безвредни.

Ако сте се насочили към бебешко боди за подарък, то искаме да ви зарадваме максимално. Ние ще се погрижим да го опаковаме с красива панделка и да прибавим свитък с послание. Така от вас единствено ще се очаква да го поднесете в семейството на малкото детенце.

12.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
12.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
12.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
Базирано на 0 коментара.
12.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими