facebook pixel
Вход/Регистрация

Мини тениски за кола

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък / Икони

Ако все още се чудите какво липсва на вашия автомобил – това е!!! Мини тениските за кола са забавен аксесоар, на който трудно ще устоите. Можете да изберете надпис, щампа или снимка, които най-добре подхождат на вас, вашия съпруг или приятел. Ние от Смешки на Дрешки ще изработим безупречно поръчката ви и ще разчупим скучната визия на вашия автомобил. Благодарение на мини аксесоарите за кола, можете да породите усмивки у всеки един шофьор, дори и в най-неприятното задръстване.

Мини тениски за кола – покупка за вас или подарък за приятел?

Ако все още се колебаете дали да извършите покупка за себе си или да зарадвате свой приятел, то ние лесно бихме наклонили везните в правилната посока. Стойността на предлаганите от нас артикули е до толкова достъпна, че инвестицията, която възнамерявате да направите, в никакъв случай не би повлияла на банковата ви сметка. Произхождайки от това, следва да отбележим, че покупката на няколко аксесоара за кола биха заредили позитивно не само вас, но и вашите любими хора в живота. Разгърнете фантазиите си и поръчайте щура и закачлива мини тениска за кола, която ще се превърне в оригинална и уникална изненада.

Мини тениските за кола са подходящо допълнение към подаръка за всеки един повод. С този цветен и забавен аксесоар, вие несъмнено ще внесете настроение сред гостите, присъстващи на партито.

Качество при мини аксесоарите

Тениските за кола са изключително качествен аксесоар, който ще ви изненада с дългия си експлоатационен живот, на който да се наслаждавате. Цветовете, с които се изписват надписите, произлизат от висококачествено мастило, което е изцяло безвредно. Те са подходящи за автомобили, извозващи деца, тъй като при допир с аксесоарите, малчуганите ви не ще пострадат. Материалите, използвани за ушиването на миниатюрните дрешки, са висококачествени памучни материи – меки и приятни на допир.

Тениските са подходящи за изпиране в пералня с препарат за текстил. Указанията, които следва да спазвате, сме ги посочили от вътрешната страна на етикета на дрешката. Не се страхувайте за яркостта на цветовете, тъй като те имат свойството да запазват своите багри за дълго време. Препоръчително е дрешките да бъдат обърнати наопаки при изпиране.

Лесно поставяне на аксесоара

Имате възможността да прикрепите аксесоара по възможно най-лесния начин, без да прилагате сила или натиск.Тениската достига до вас, поставена върху специална мини закачалка и вендуза, с помощта на която да я поставите към едно от стъклата на автомобила ви. Не се използва допълнително лепило или друг подобен материал. Размерът на тениските е 20 х 18, а самата печатаема площ е 10 х 10.

Поръчайте мини тениска за кола и ще останете очаровани от готовия продукт, достигнал до вас. Бъдете креативни и различни. Направете комплимент на вашия автомобил или този на приятел. Ние от Смешки на Дрешки изпълняваме желания и предоставяме достъп до почти неизчерпаемо разнообразие от закачливи, щури и забавни модели.

Няма добавени продукти в тази категория.