facebook pixel
Вход/Регистрация

Боди за кола "Принцеса в колата"

Боди за кола "Принцеса в колата"
Наличност: В наличност
Модел: Б006
Оцени:
4.44 / 36
К-во:
8.00 лв
Добави в Сравни
Добави към любими

Когато се налага да пътуваме с малко дете в колата, това винаги е повод за известни притеснения и тревоги. Причината е в това, че допир и когато сме изключително внимателни на пътя, все пак ние не сме единствените участници в движението и в определена степен нашата сигурност е съчетание от нашето собствено внимание + това на останалите участници на пътя. По тази причина всичко което може да повиши вниманието на другите шофьори и да ги накара да бъдат малко по-внимателни би било от полза за нас. Едно от нещата, които бихме могли да направим е да поставим в колата декоративно мини боди.

Мини бодито "принцеса в колата"

Декоративното мини боди с весел надпис за принцеса и нежни розови цветове е един чудесен начин да направим колата си по-стилна и уютна, като в същото време повишим нивото на сигурност. Това става като поставим мини бодито на стъклото на автомобила и по този начин предупредим другите шофьори, че возим малко дете. Колкото и да ви се струва необичайно, това винаги оказва възпиращ ефект върху останалите и ги кара да шофират много по-внимателно. Бодито се прикрепва към стъклото изключително лесно посредством специални вендузи, които са част от комплекта. Поради малките си размери, бодито няма да пречи на панорамата и гледката извън колата, тъй като със своите 10.5х18 см. то е не по-голямо от човешка длан.

Специално създадено за момиче

Това декоративно мини боди е специално създадено за кола, в която се вози момиченце. То е в по голямата си част розово, а щампата му изобразява малко бебе с панделка на главата и розова дрешка. Щампата е изключително голямо качество, така че дори и когато изперете този аксесоар, той няма да загуби от цвета и яркостта си.

Коментари (0)
Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: