facebook pixel
Вход/Регистрация

Модели за близнаци

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък / Икони

Ще посещавате за първи път семейство с новородени близнаци и се чудите какъв подарък ще е най-удачен. Такъв, който да избяга от стандартното, но в същото време да е практичен и необходим. В тази категория бодита за близнаци ще откриете онова, което търсите. Гарантираме ви!

Бельото за бебета винаги е от голяма необходимост, а в съчетание със забавен надпис може да се превърне в един страхотен подарък за семейството и малките бебоци. Той със сигурност ще предизвика много искрени усмивки и радост.

За какъв повод може да поднесете бебешки бодита за близнаци?

Освен за първото посещение при децата, бодитата са много добър избор за рожденият или именният им ден, за Коледа и Нова Година, за кръщене и др. Имаме голямо разнообразие от щампи, сред които можете да си изберете. Предлагаме и варианти за цвят на надписа и различни възможности за персонализация.

При избора ви на бебешки бодита за близнаци може също да ни посочите какво да е ръкавчето им – дълго или късо, така че напълно да отговаря на сезона.

Материята, от която са изработени е 100% памук. Ние от smeshkinadreshki.com отлично знаем, че точно този материал е най-подходящ за деликатната бебешка кожа и осигурява пълен комфорт на децата.

Мастилото на щампата е напълно безвредно и няма да предизвика раздразнение дори и при най-чувствителните бебчета. Цвета на надписа ще се съхрани ярък за много дълъг период и след многократно изпиране, при спазване на указанията на етикета.

За каква възраст са подходящи нашите бебешки бодита?

Всичките ни моделчета са предназначени за близнаци от 0 до 3 години. За да се ориентирате по-добре, ви предоставяме таблица, където да си изберете размер според възрастта и височина на децата.

Обявената цена е за комплект от 2 бр. бебешки бодита за близнаци. Те ще пристигнат при вас опаковани с красива панделка и свитък с послание, така че да имат напълно готов вид на подарък.

19.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
19.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими
19.90 лв
Добави в Сравни
Добави към любими